Implementatie cursus AVG & ISMS

Hoe u eenvoudig met de CyberManager kunt voldoen aan de
AVG-privacy wetgeving en een ISMS (ISO 27001, BIO, NEN7510, IBHO)

Vraag de cursus aan

Inhoud

Inhoud

De cursus leert u hoe de CyberManager zo kunt inrichten om te voldoen aan normen zoals de ISO 27001, NEN7510, BIO of bijvoorbeeld de IBHO. Tevens leert u de CyberManager in te zetten voor de AVG Privacy wetgeving.

Doelgroep

Iedereen met een rol of functie met betrekking tot informatie-, privacy en/of cyber security, maar ook algemeen management of beheerders die hierin een rol spelen of hier meer over willen weten.

Doel

Doel

U leert alle stappen uit het risicomanagement proces om informatie-, cyber- en privacy risico's te beheersen, Assessments uit te voeren, maatregelen te selecteren, taken uit te zetten, en bijvoorbeeld audits uit te voeren. Tevens leert u een verwerkingsregister op te zetten en datalekken vanuit de CyberManager af te handelen.

Na de cursus kunt u de CyberManager inzetten voor zowel de AVG alsmede voor een ISO 27001 certificering. U bent instaat om aan stakeholders, auditors en toezichthouders de informatie te tonen waarom wordt gevraagd.

Voorkennis

Enige kennis van informatiebeveiliging en/of de AVG-privacywetgeving is handig maar niet vereist. Van de deelnemers wordt geen basiskennis geëist of kennis van de CyberManager.

Overig

De cursus wordt gegeven op onze locatie aan de Keizer Karelplein 32 in Nijmegen (van 9.30-16u, incl. lunch). Cursusmateriaal is inbegrepen alsmede een bewijs van deelname. Bij een minimale deelname van 4 personen van uw organisatie kan de cursus op locatie worden verzorgd.

Schrijf je nu in voor de cursus

De prijs bedraagt €595,- p.p. excl. BTW

Vraag de cursus aan

Voorwaarden

  1. De betaling van het cursusbedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.
  2. Het kan zijn dat een cursus volgeboekt is of niet doorgaat vanwege te weinig inschrijvingen. Met u zal worden afgestemd of een andere datum mogelijk is en indien dit mogelijk is zal de inschrijving worden aangepast. Indien dit niet mogelijk is zal eventueel betaalde cursusgelden teruggestort worden.
  3. Annuleren kan tot 14 dagen voor aanvang van de cursus. Reeds betaalde cursusgelden worden dan teruggestort.